Princezna noci
Anotace: Ležel jsem v posteli a náhle myšlenka v hlavě a tak jsem to sepsal... :-)
Ve své rakvi usíná,
zlostně se usmívá.
Zdá se mu krásný sen,
o smutné slečně jen.
Na hřbitove se země chvěje,
proč se něco takového děje.
Kdo se ze sna probudí,
koho dneska zahubí.
Vydá se na cestu,
hledá svou nevěstu.
Co staletí s ním bude žít,
nebude v rakvi jen tak snít.
Dívka byla vybrána,
života náhle zbavena.
Pak svou krev jí dal,
aby s ním žila dál.
Princeznou noci se stala,
aniž by si to přála.
Navždy už bude žít,
nikdy nemůže zemřít.
Přečteno 514x
Tipy 16
Poslední tipující: Egretta, confused.princess, Vlk v rouše, fuu, E., Karmínka, Charibeja, Psavec, Cassandra, lecrecia
Komentáře (5)
Komentujících (5)