Děti noci
Anotace: Opět mě to napadlo při poslechu XIII.Století...
V houští v temném lese,
vzduch se strachem třese.
Rodina vlčí na lov vyrazila,
aby svůj hlad ukojila.
Odněkud vyběhla štíhlá laň,
vrhli se na ní, jak tříhlavá saň.
Tesáky ostré maso z ní trhají,
přihlížející pryč rychle prchají.
Krev a pach smrti všude je,
vlk si tak respekt buduje.
Jen lidská zmije na ně si dovolí,
jinak děti noci nikdo neskolí.
Přečteno 417x
Tipy 10
Poslední tipující: Darneth, Charibeja, E., Glloxy, Dračičák, Necro Immortalis
Komentáře (6)
Komentujících (5)