Edrien
Anotace: Je bolest, temnota, strach a utrpení, nenávist i žal. Je smrt přicházející za soumraku.
Zapadá slunce, jde do moře spát,
Edrien vyjíždí, začněte se bát.
Kopyta duní na noční stezce,
Meč jeho přetne starce i pěšce.
Bůh zavrhnul ho, on k temnotě se dal,
A na svém bujném, černém koni,
Jede lesem stále dál.
Rozsévat smrt do všech polí,
Vesnic všech, i měst,
Je postrach, jeho rány bolí,
Je postrach všech, neb nemá čest.
Přečteno 419x
Tipy 13
Poslední tipující: dream in emptiness, Charibeja, meruňka, Glloxy, Necro Immortalis, toužím.jít.dál, lecrecia, Flamy, Šerák, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)