Frankenstein
Anotace: Jedu si ze školy a náhle mě tohle napadne...
Bloudím temným lesem,
nikoho nesere, že nejsem.
Nechybím Vám na oslavě.
citím se jak na popravě.
Chladné ostří blíží se ke krku,
popravčí mi říká ať si zakleknu.
Najednou na krk dopadne,
hlava má jen tak upadne.
Tělo od hlavy oddělené,
jakoby nebylo spojené.
Všem vám chci říci jen,
nebyl to pouhý sen.
Neznámý přišil mi hlavu,
ptal se zda jsem nazivu.
Pokusy na mě testoval,
slušně do toho investoval.
Toužil mě probudit,
ostatní však zahubit.
Znovu ožít jsem měl,
netvor jsem být nechtěl
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: smutněnka°°°, Charibeja, Glloxy, lecrecia
Komentáře (2)
Komentujících (2)