Studna
Anotace: Studnice plná nenávisti leží přímo před vámi . . .
V tom temném lese
Kde rulík rozkvétá
Stojí zlá studna
Černá a prokletá
Krví je sycena
Zem kolem ní
Když oběť je chycena
Hnátou vodní
V té studni žije
Tvor velmi zlý
Krev lidí pije
- on je nemocný
Jen živých krev
Ta zdraví mu dodává
Však slýchávám řev
Když slasti se oddává
Tak vyhni se studnici
A tvoru zlému
A neměj již na líci
Strach ani trému
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: fuu, Charibeja, Glloxy, Rayzz, Norlein, Lylča
Komentáře (3)
Komentujících (3)