Bouře...
Anotace: Bojím se té černé záře, kerá mi vrhá stín do tváře.
Černé mraky se nad mojí hlavou rojí.
A mé oči se té temné záře bojí.
S hrůzou přivírám své oči.
Celý svět se mi pod nohama točí.
Čekám co přijít může.
A vším tím strachem mi naskakuje husí kůže.
Všude blesky, samý hrom.
Stát nezůstal ani jeden strom.
Bouře vše smetla z povrchu zemského.
Jsem tam jen já, nic jiného.
Všechno zmizelo a já tam zůstal stát.
Nezbylo mi nic jiného, než se o svůj život bát.
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)