racionální výživa
lidská lebka v kastrole
chlastu flaška na stole
z mouchy kousek páteře
to je moje večeře
k snídani mám dětský voči
zapiju je douškem moči
pak si chytnu ropuchu
upeču ji v lopuchu
k obědu je mozeček
co odkázal mi dědeček
doplněn je pečení
z notorika v léčení
ctím jen zdravou výživu
budu dlouho na živu
všechny vás tu přežiju
dvě sta let se dožiju
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Glloxy, lecrecia, E., Charibeja, prostějanek, fuu
Komentáře (4)
Komentujících (4)