Jiná láska
Anotace: miluju upíry,no! :))
Jsi zvláštní a jde z tebe děs
líbám tě s vášní a v dálce vyje pes
nemám strach i když umírám
jsem v náruči tvé,tak udělej ze mne upíra
Svůj krk ti nastavím
a před boží soud se postavím
svou krev v polibcích tvých proliji
udělej ze mne krvelačnou bestii
tak si mne vem a líbej mne dál
já vim,že nejsi zlej a máš mne rád
z krku ztrhni mi kříž
a mé tělo si vem
vždytˇvíš,já ti ho dám.
Přečteno 426x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Dreamer.Z, Bloodmoon, Charibeja, Glloxy, E., Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)