Anotace: ...........
presne tak - prečo nie? :) náhodou, ja som do hororov celá divá a tá báseň sa mi páčila :) a vôbec sa mi to nezdalo depresivné, len trochu desivé... :)
04.04.2008 16:26:00 | Syala
Tak na ten den máš ještě hafo času. Dílko zajímavé, velmi poutavé ...
03.04.2008 22:27:00 | NikitaNikaT.
Básen je pěkná,ale vypadá to,že máš depresivní,pesimistické období?Chce to nějký pozitivní prožitek a sklenku šampanského.
03.04.2008 21:15:00 | Radouch