Tanec mrtvol 2
Anotace: volné pokračování
Tak a je to tady
Já sbalil si svůj ranec
už ani neumírám hlady
a tančím ten hrozný tanec
Všude je rachot a hrozivé vytí
to je jen odplata za moje žití
hrozivá daň za moje hříchy
za lidskou nenávist a dni plné pýchy
Proč jen jsem nezkusil lépe žít
Nemusel jsem na tomhle místě teď hnít
Mohl jsem teď stát v nebeské bráně
a nemusel jsme splácet ďáblovi daně
Ale sám jsem se vydal po špatné cestě
A teď budu válčit v pekelném městě
Strašně bych chtěl život prožít zpět
Brána se zavřela a s ní i pekelný svět
Přečteno 464x
Tipy 19
Poslední tipující: igniss, Čarokrásná dívka od vedle, Erion Fate, Charibeja, Rayzz, Glloxy, NikitaNikaT., jedam, Psavec, Danah, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)