Hlad
Anotace: nie je to dokonalé, ale je to inšpirované skoro dokonalou bytostou.......som rada, že si.....
Blúdim v jasnom kruhu noci
bludiskom zvaným srdce
vraciam sa domov nadránom
spíš v mojej posteli
Kto si a odkial si prišiel?
Neskoro si sa vynoril z rúcha tmy
Mladučký krásny plný sladkej krvi
Prvýkrát sa vzbudil vo mne
hlad po slasti vášni rozkoši
po tvojich bozkoch dotykoch náručí
po tele krehučkom po tebe samom
Spútam si ta vyvrcholením noci
Za oknom vyjú iba vlci
Moji bratia súrodenci
bažiaci po tvojej krvi
Kušem ta pokial nekričíš meno moje
do chrbta vryl si mi nechty
Spojení v jedno telo duša dvoch
divochov slabosti oddaných
Nadránom poslednýkrát zavyjem
Láska mi je dar odoprený
Za hriechy predkov platím dlh
A posledná krásna bytost
mi zomiera v náručí
Čierne vlasy padajú ti do tváre
biele telo náhle ochabne
V rakvi sa krásne vynímaš
Smrt si vzala tvoju tvár
A ja večným životom sa tůlam
Do očí ludí hladím
Hladám v nich tvoju tvár
.....tvár lásky...
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Equus przewalski, jiljovský, Bloodmoon
Komentáře (3)
Komentujících (3)