Anotace: Před několika lety jsem se vydal na Slovensko po stopách jedné legendy.....
Výtečné! Opět jsi krásně vystihl tajuplnou až hrozivou atmosféru, úplně jako bych tam byla....(hlas z hrobu volá moje jméno) - to je teprve noční můra! ...
12.06.2008 17:55:00 | monterka
Zhudebni to a bude to bomba!Zasloiží si to potlesk a uznání:)Landu miluju:-*
*TIP*
09.06.2008 19:11:00 | Ewineccka
Týnuška co spadla z nebe: Landa?.....No to snad ne! Nebo jo?....Minimálně mám o trochu víc vlasů. Jinak díky.
13.05.2008 17:11:00 | jiljovský
Krásný....Moc se mi líbí...občas mi nějaký rýmy a styl psaní připomněly Landovo texty.:-)
11.05.2008 11:24:00 | Spadlá z nebe
Hmmmm:-)Proti vášni se nic namítat nedá.
Snad jen - není Tvá pleť, ještě dnes, trochu bledá ?
23.04.2008 19:49:00 | spare