Anotace: Báseň zpracovaná podle jedné legendy. Nevím, co je na tom pravdy, já jsem to ještě nezkoušela a snad bych to nikomu ani nedoporučovala...
Pamatuju, když to bylo v nějakém seriálu (snad dokonce ve Věřte-nevěřte?). Zajímavý pocit potom stát u zrcadla. A i když je to Možná hloupost, nezkusila bych to :)
25.04.2008 19:49:00 | E.
Věřím ti,ale zkoušet,to né.
Náhoda je blbec jak se říká a dokazovat tvou pravdu nehodlám.
Básnička se dobře čte,hezká.
24.04.2008 08:36:00 | s.e.n