Anotace: ...i upíři mají někdy chuť vstupovat do manželství...
děkuji za komentíky
Azure Sky - já chtěla bych toho anděla,
tenkrát já ho vedle sebe neměla.
Ženicha v temném by světlem oslnil,
zamával křídly a se mnou by po boku byl.
04.05.2008 20:10:00 | Danah
nevěstou temného pána
co by Tě kousal do kůže
od večera do rána?
tam někde v dáli stojí
anděl Tvůj
nemusíš
nic mu neslibuj
on bude Tě milovat
zdarma
a ještě zaplatí
polibky a láskou
co se nikdy neztratí!!!!
:)
04.05.2008 20:02:00 | blue
To je jako v Drákulovinách s Lesliem Nielsenem :-D
04.05.2008 20:01:00 | Chancer