Odvěký boj
Já čelím světu vztyčená,
zatím co ty se plazíš.
Jsi bytost bez jména.
Já mám, co tobě schází.
Jsme my to krásný pár,
ty deprese - já štěstí.
Pekelný očistec a boží dar.
Stojíme na rozcestí.
Chci teplo, lásku, něhu,
ty se za stejné touhy stydíš.
Táhnu tě k bezpečnému břehu,
který však nikdy neuvidíš.
Dávám ti jméno: "Sorrow"
jenže je nechci říkat,
Tvůj nick je "Reindeer"
prostě ti budu tykat.
Jsi chlápek bez pardónu,
rozumím tvému tónu
tisíckrát odmítám ho brát
Já "Lucky" - to tak akorát!
Objímáš tmu
a já jsem světlo.
Spíš s jinou potajmu
ona krade tvé teplo.
V náručí svíráš stín,
jenomže já jsem zář.
Mateš mě tělem,
jenže já chci tvou tvář.
Jsi smutek a chlad
já radost
jsi ďábel a had
já svátost.
Tvá krev proudí
...do mých žil
......jsem žena
"DEPRESE"!!!
Transfúze úspěšně dokončena.
Přečteno 483x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, verunča, el viento, toužím.jít.dál, Lachailla, Charibeja, Bloodmoon, Glloxy, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)