Anotace: druhá z vlaku - ty cesty mě fakt ubíjí..
Já taky často dostávám dobré nápady hlavně když někam jedu. Sedím sama v autobuse, hledím z okna na ubíhající krajinu a napadají mě různé věci. :) Zajímavá báseň.
10.05.2008 20:15:00 | Charibeja
Neni to nejhorěí...na to, že tě to napadlo při cestě vlakem trochu neobvyklé...aspoň já když někam jedu, tak píši o krajině, obloze, a tak :o)
08.05.2008 20:41:00 | Lachailla