jde krajem...
Anotace: vím, že to sem tam v puse vázne, ale stejně ji mám ráda...
jde krajem Smrt a v šedé kutně
vyhublé ruce, v hlavě jasno
provazce žil a zpívá smutně
není to ona, kdo ničí Krásno
jde krajem sama a lid se bojí
ve vzduchu pachuť sněti, strach
a tisíc vzpomínek v myslích se rojí
za Smrtí na cestě se víří prach
jde a ostré zuby cení
jde a lidí mnoho nezbývá
toulavé tlupy Zemi plení
Smrt v každém domě přebývá
...jde krajem Smrt
jde tiše
jde a sípá tmou
jde lehce jak vánek zpěv má na rtech
jde tiše
už jí nenajdou...
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Mlžný přízrak, Flamy, Glloxy, E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)