Napůl duše z negližé
Anotace: Jen bolavý spín tu tančí dál.
Napůl duše vylétá z kamení,
překrývá nebesa a vrcholky skal.
V bezecném plášti bloudí, dává znamení,
tiší radostně úpící žal.
Napůl duše s tichou pěnou na rtech,
pěje nocí zhoubnou píseň.
Volá, tančí s kudlou v nártech,
proč její křídla zahaluje zášť?
...s hnisem v perleťové duši umírá...
Jen bolavý spín tu tančí dál.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)