Ztrácím tě, ztrácím
Anotace: Samota pokrytá tmavou plentou..
.........Ztrácím tě ztrácím
..........má ruko snad pomocná,
..........ztrácím tě ztrácím
..........jak bludička ponocná...
..........Stromovím proplétáš
.......články své kostěné,
....do zdí se ukrýváš
v podobě kamene.
Nemaje zábrany
....hlavu mou snídáváš,
.......porcuješ neurony
..........se smysly si pohráváš.
..........Tvůj otisk na loži
.......tolik mne neděsí
....jako sny v extázi
podobny regresi.
...Ztrácím tě ztrácím
má ruko snad pomocná,
ztrácím tě ztrácím,
a duše zní bezmocná...
Volání kvílivé
....okapem protéká,
.......chytáš jej do chřtánu
..........ať nestihne člověka.
..........Jak v žaláři otrockém
.......držíš mé emoce,
....ženeš mě za klackem.
Duševní kastrace...
Věřila jsem.
Se záchvěvy satiry
....zrak v oblaka vzlétne.
.......Ač živořím bez víry
..........vzduch modlitba protne.
..........Ztrácím tě ztrácím
..........má ruko již smrtící,
..........ztrácím tě ztrácím
.........i se spoustou ambicí...
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Květka Š., spare, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)