Upíří
Anotace: Hhmmm...něco ze světa věčně žijících...
Upíří
Nad ránem
než slunce zavíří
nechám Tě
pít z krve upíří
Ať stíny se spojí
v jednu větu
že pány jsme noci
a vládneme světu
Tvá barokní ňadra
pevně dmoucí
stanou se bárkou
pro tonoucí
V šedivém světě
krve a chtění
Kde naděje na smrt
nikdy už není
Skrz nebesa rudá
vznesem se spolu
a necháme měsíc
dopadnout dolu
Ma kultovní krásko
smrtelných jedů
Tak otevři okno,
ať už Tě svedu
...z cesty...
Přečteno 580x
Tipy 29
Poslední tipující: Martas1985, Holis, Lachailla, Bíša, danaska, Jiparo, 6thSun, Mácha, Elena Suchomel, Chašmodský, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)