Proč jsem ten plakát odlepovala?
Anotace: Bojim, moc moc moc
Proč jsem ten plakát odlepovala?
Často mívám
déja vu.
Máte to taky?
Doufám, že jo,
protože mně to
docela nahání hrůzu.
Napadlo mně,
že by určitě šlo
vyvolat si ty myšlenky
dřív,
víte, jak
to myslím.
Něco jako
předpovídání budoucnosti.
Šlo by to
a já to vím,
ale můžu to udělat?
Abych neudělala v
těch minulých
životech
a duších
nějakej bordel,
protože to
není žádná sranda.
Docela
se toho všeho bojím,
i když asi
není proč.
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Pišák, Dračičák, cevert, Caracol
Komentáře (5)
Komentujících (5)