pekelná smlouva
Temná obloha strašný chlad
zmučené tělo a hrozivý hlad
a tak se jenom staletí vlekla
já podepsal slmouvu náruči pekla
Smlova kterou nejde vzít zpět
pro chvíle štěstí já zradil jsem svět
za rok štěstí já ďáblovi tělo dal
teď nářky jsou zbytečné i duši mi vzal
Nejde to zpět proč nejde to vzít
být lepším člověkem a lépe žít
teď budu procházet pekelné chrámy
a od ďábla schytávat ohnivé rány
To všechno za rok bohatsví a slávy
procházet peklem a vidět potoků lávy
mám jenom vzpomínky a obrovskou touhu
ale musím splnit ďáblovu smlouvu
Přečteno 811x
Tipy 9
Poslední tipující: igniss, Glloxy, Charibeja, E., monterka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)