Anotace: tak trošku jinak
Nechoď dcero na jezero/mnohý případ známe/vodníkovi se moc chtělo/zbylo jenom mrtvé tělo :-)
21.06.2008 13:40:00 | monterka
jo desive, ale rymy ti sedi pekne, jak je napsano pode mnou,,,Erbenovske, taky mi ho to pripomnelo :-)
( jenze ja mam ty hastrmany za hodny...:-) z pohadky Princezna ze mlejna :-))
20.06.2008 15:01:00 | saddova