Anotace: jen nápad
Pro mne celkem dost pocitové dílko, líbí se mi, jak je to naspané ... trochu mne z teho mrazí.
08.07.2008 21:53:00 | NikitaNikaT.
je to perfektní... myslím formou - ale obsahově... no znáš mě, nemusím to - což ale nemění nic na tom že je to moc povedený... :o)
aj roboti píšou že radši SMIle... zkus to zas veselejc aspoň trošku :o)
08.07.2008 20:32:00 | hanele m.