Zabiju tě, lásko
Anotace: psáno trošku schématicky, protože to slyším jako text písně
Zavři oči
pevně víčka stiskni
nedívej se
anebo to riskni.
Zatni zuby
nazývej mě vrahem
zametu si
potom před svým prahem.
Nebudu tě trápit
moje malá vílo
celkem klidně se mi
vedle tebe žilo.
Čas však běží
nechci tě už vídat
bez otěží
budu zítra snídat.
Zase neposlechlas'
oči v slzách plavou
malá ostrá čepel
nad tvou krásnou hlavou.
Krve jen pár kapek
tichý výkřik hrůzy..
..dneska vážně píšu
pod vlivem divný můzy..
Přečteno 1060x
Tipy 46
Poslední tipující: fisus, Iv, Nút, zelená víla, Lea Aura, greapy, Holis, Mbonita, teranosaur, Veru, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)