PIRÁTSKÁ BALADA
Anotace: je světlo a Světlo
Dokud máš odvahu, vydej se
za svým pokladem
Tvá loď už dneska vyplouvá
se slunce západem
Ve vraku lodi hlídá jej
žraloků lidožravých rej -
tu truhlu plnou záblesků
i rybích šupin bez lesku
Zbraní prastarých zrezivělých,
tajemných map a značek v nich
Příběhů dávných, o kterých se
už nedočteme v žádné z knih
Tajemství mořských pokladů,
zámky na tisíc západů
odmykáš v světle lampy nebo svic…
Však dokud Slunce nevyjde,
sám neodhalíš nic
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Manon.H, Lachailla, okapovaroura, Churry, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)