Svatba moru
Anotace: Další básnička psaná v temném koutku mých nálad
Kroky smrti u oltáře
obcházejí milence,
zsinalé jsou jejich tváře,
brzy půjdou pod věnce.
Brzy na věky půjdou spát,
zavřou za sebou petlici,
někdo se možná bude ptát,
proč leží v rakvi v márnici.
Proč noc jejich svatbní,
zničili pařáty moru,
až zvony odbyjí hodinu půlnoci
pohřbeni budou spolu.
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, Lachailla, Charibeja, Elena Suchomel
Komentáře (4)
Komentujících (4)