Noc
Anotace: CO se djě když slunce jde spát.
Obloha potemněla,
slunce šlo spát,
v očích jsem posmutněla,
mám se noci bát?
Zákoutí domů
Stíny se krčí,
V korunách stromů
Zlostně to chrčí.
Měsíc již vychází,
Stíny teď kráčí,
Ponocné nachází
co ve tmě se smáčí.
Vše zahaleno jest
ve zlověstné tmě,
stíny nedbají krásy měst
však utopí i mě.
Měsíc se vzdává
dlouhé noční vlády,
své žezlo dává
slunečnímu králi.
Slunce už přichází
vládnout celý den,
černou tmu odklízí
to každého je sen.
Přečteno 455x
Tipy 9
Poslední tipující: Bloodmoon, Charibeja, Rolnička, drahý, Glloxy, Psavec, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)