Strach
Anotace: Podívejte se na film smrtící nenávist 2 - podobný pocit :D
Film končí a světlo zhasnulo,
vtom cosi ve mě sklesnulo,
to nechce se mi umývat,
začnu pod deku utíkat.
Dveře se s vrzáním otevírají,
mé ruce deku křečovitě svírají,
vidím různé děsivé stíny,
snad již nepotřebuji plíny.
Přeci však mám divný pocit,
že by duch v našem bytě procit,
pod deku se ze strachu vrhám,
někdo mě chytí - běsivě trhám!
Vtom má matka vedle mne stojí,
své rány si chvatně hojí,
stojí tady a vůbec nechápe,
proč její syn již nechrápe,
proč vyvádí jako pomatený,
já jsem mami jen polekaný.
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Janana, drahý
Komentáře (0)