Anotace: Jak zvrátit už tak nezvratitelný osud?
Nějaké mouchy by se tam vychytat daly (viz. ta stavba verše v poslední sloce), to je fakt, ale celkově převažuje kladný dojem.
12.08.2008 13:58:00 | denebrin
ja jsem to precetl cely a docela se mi to libilo, jelikoz stejne vazanou formu nemusim, tak sem rytmus zas tolik neresil, i kdyz je pravda, ze nektere rymy jsou tam nacpane nasilim. ale prevazuje kladny dojem
12.08.2008 10:18:00 | Jen tvůj anděl
Tak hned prvně bych si dovolila říct, že se mi některé rýmy opravdu nelíbí. Drhne to. A potom bych si dovolila vytknout, že zcela nesmyslně je v posledním odstavci změněn rytmus rýmů, pročpak? Po celou dobu básně se to jakž takž dalo přečíst, ale v tom posledním mě to zarazilo. Zkazí to jaksi celýd dojem. Možná jsem magor já, ale nejsi první a myslím, že ani poslední, kdo to takhle udělal. Tak nevím, no.
12.08.2008 09:41:00 | 0-0