*** 68 ***
Anotace: --------------------------------------------------------
* To tenkrát "normální" ráno *
* Na konci prázdnin, na nebi psáno *
* Motory letadel, od bratrů vzkaz *
* Do očí slzy, na duši mráz *
* Do dlažeb ulic a fasád domů *
* Vyryto pásy, náboji k tomu *
* Do masa, do kostí, vědomí národa *
* Pozvání přijmáme, Da, Da, Da, Da *
Komentáře (2)
Komentujících (2)