no, me to tentokrat moc nezaujalo, neni tam nic , co by mne oslovilo...
05.09.2008 17:32:00 | saddova
Však ono všechno zase bude dobré... Pokud už není.;) Trochu mi chybí i ta obměna, která je v posledních dvou slokách, v první sloce, je tam jen tichoprázdno, ale je to pěkné...
05.09.2008 13:32:00 | okousaná od světlušek