Anotace: ***
ty brdo já to přečetla ale můru jako motýla jsem v tom vůbec nenašla..a našla uplně jiný příběh... Raději půjdu spát a počkám na své červánky..a můr se nebojím...tak jednu červánkovou :-)
30.09.2008 22:58:00 | Nút
no, ještě, že jsem si to přečetla po ránu ;-) Jináč bych se večer bála usnout
15.09.2008 12:19:00 | Caracol
...nádherně podané...po každém přečteném písmenku se mi stále jasněji rýsoval obraz celé básně...černobílý s mnoha odstíny šedi...trochu strašidelný, ale svou podstatou nádherný :-)
12.09.2008 10:00:00 | Lorraine