Temná noc
Hodiny bíjí
nastal tak čas
mrtví zas žijí
už slyším ten hlas
Temné jsou doby
smrt se jen raduje
a prázdné jsou hroby
kde umrlec hoduje
Hřbitov je zahalen
podivnou mocí
i já chci z hrobu ven
a pohrát si z nocí
Po noci přichází
ráno s ním den
a zlo zas odchází
snít mrtvý sen
Přečteno 569x
Tipy 13
Poslední tipující: Axol, Holis, Charibeja, Bíša, E., Lachailla, NikitaNikaT., Psavec, Myrja, orca, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)