Kletba
Anotace: ................
Strach se točí
kolem nás
slzy v očích
v zádech mráz
Jed mi v těle
prudce stoupá
stojíš směle
já husa hloupá
Já ti jenom věřila
pohár lásky vypila
to mám za to jaká jsem
křeče v těle chladne zem
Odchází už duše z těla
já tě jenom hrozně chtěla
za to vrahu zaplatíš
duši svojí zatratíš
A tak zněla kletba hrozná
však to vrah už brzy pozná
ďábel se už v rohu směje
teď pozná roky beznaděje
A jak srdce dobilo
proroctví se spnilo
Přečteno 560x
Tipy 18
Poslední tipující: niki-chan, E., Charibeja, Glloxy, Belmon, mamina, Psavec, Bíša, NikitaNikaT., Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)