Slzavá skála
Anotace: Báseň ke stejnojmennému obrazu vlastní tvorby.
Záhadná slova do kamenů vyrytá,
ukrývají záhadu, jenž zůstane vám ukrytá,
Když slzy stékají na chladnou zem,
zahoď nebezské píšťaly, tu šanci si vem.
Nemůžeš objevit to, co je ztraceno,
můžeš však nalézti stříbrné vřeteno.
Duši svou obmotej nití tou z hvězd,
a strach ti nemůže ukrást tvou čest.
A tak slova chorálů,doznívají v dáli,
jako tiché varhany jež v koutě stály,
a když oči upírů ve tmě krví planou,
tak slzy věřících na oltáře kanou.
R.I.P.
Přečteno 457x
Tipy 11
Poslední tipující: Samara Morgan, Axol, Megalo'R, Lachailla, E., Charibeja
Komentáře (4)
Komentujících (4)