Anotace: nebo v Sobech...
.
Vnořit se do snu,
hluboce se skrýt,
když člověk sám s sebou
(sám sebou)
pouze chce být
- to jde fakt snadno.
Člověk se podvolí
klesnout až na dno..
..lhát, toužit, veršovat..
Není však hezčí
(i když asi těžší)
projednou
nepřestat bojovat?
Na svět se usmívat?
.
A tvorba?
:)
Však ona se najde sama! ;)
13.11.2008 17:28:00 | lennerka
Jo, tvorba není žádná korba,
joo, tvorba není žádný muž;
na tu se nevezme nůž!
Joo, na tu se bere růž,
aby nežně šla na pole můz,
a byla bohatá veršů orba.
13.10.2008 16:58:00 | Douša