Kapalné zbytky
Anotace: jedna z těch, u kterých si stěží pamatuju, že jsem jí psala - prostě takový to psaní v tranzu..:-P
Zuřivý vichr
krade ti duši
zpívá o noci
a podsvětí.
Tíživí kvil
sny ti ruší
šílená matka
bez dětí.
Kůže i vlasy
strhnuty z těla
vlaje ti z ramen
vítězný plášť.
Temnota pohltila
vše cos chtěla
zabíjí tě
vlastní zášť.
Dny beze světla
plíží se zemí
pomalu vysouší
naději.
V tvé mysli
žádné rozednění
víčka se dávno
nechvějí.
Kapalné zbytky
tvé osobnosti
naleptávají
hvězdný třpyt.
Z vesmíru zbývají
jen kosti
ani po smrti
nedáváš klid.
Přečteno 470x
Tipy 15
Poslední tipující: E., Anewue, Bloodmoon, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Flamy, Charibeja, Tacca, Bíša, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)