Anotace: Glo, glo, glo.
..po čase však díky vědeckým metodám zjistili rozborem D.N.A, že se jedná o vlivného podnikatele s L.T.O. Celkem v tichosti, v kruhu rodinném, max, 1111 přítomných (někteří až ze Sicílie a bývalých zemí V.B.), uložili jeho zbytky do nové, nákladně zrekostruované rodinné hrobky po jednom dávno zapomenutém básníkovi...
09.11.2008 11:25:00 | Mario de Janiero