Anotace: o strašném zlu
Já vím, že by to tak asi působit nemělo, ale příjde mi to jako narůstající dětská agresivita...
Vím, že by nemělo, ale je to tak... jinak, sama báseň... krása :)
22.11.2008 16:51:00 | Slečna s pokřiveným charakterem
Mrazí mě z teho a jen bych podotkla, že zlo má mnoho podob, ať už jsou to věci, tak především lidé... chjo, proč?
13.11.2008 15:33:00 | NikitaNikaT.
..souhlas..zlo..jde..pevným..krokem..k horšímu......a..co my..lidé ?..obracíme..tváře..
12.11.2008 19:57:00 | Tacca