Žízeň, touha
Anotace: Opět čekám kritiku... avšak pokud se to někomu bude líbit budu rád...
Ve své posteli spí,
sladce nikým nerušena.
Až do snů jí promluví,
probudí se náhle žena.
Spát s touhou a žízní,
přemýšlí o svém snu.
Ten kdo jí probouzí,
jde náhle k oknu.
Pozoruje svou dnešní obět,
která se snaží spát opět.
Sleduje každé její pohnutí,
že jí ze sna pohltí.
Přečteno 468x
Tipy 9
Poslední tipující: Egretta, 6thSun, lecrecia, Charibeja, Paulín, jedam, v.hercik
Komentáře (4)
Komentujících (3)