Anotace: jednou jim dojde trpělivost
Dobré dílko!
Psáno jako horor, ale řešení i pro dnešek - chtělo by to pořádnou revoluci!
26.11.2008 10:31:00 | poustevník Jirka
Černá básenka, popravdě mne mocka bolí, tolik horřkých slov, to Tvé srdce na mne křičí a tuze krvácí? Tak hodnem alespoň pár ran umličit, zalepit nějakým balzámem alespoň... ale jak? Nevím. Abo je to jen dočasná nálada? Ta se prý spravuje mnohem lépe, jak láska zbořená, srdce rozbité a duše zraněná...
26.11.2008 09:04:00 | NikitaNikaT.