Anotace: Takový básnický remaik mého stejnojmenného díla (provedla jsem pár úprav). Když teď nemůžu psát, tak se v tom už napsaném trochu šťourám :,) Tohle je o upírovi - z jeho pohledu... (Komentujte, tipujte, cokoliv, hlavně prosím nějak vyjádřete názor.)
Sbírka: Zpěvy Krve
No víš podle mne by byla lepší nerýmovaná báseň někde mi to drhlo a nechápavě jsem kroutila hlavou(ale někde se mi aj ty rýmy líbily) takže nejlepší pro mě by bylo kdybys to nechala volně plynout...
03.12.2008 16:46:00 | whiolet
Všem vám moc děkuju za přání i hodnocení. Magně navíc díky za upozornění na chyby.
30.11.2008 01:05:00 | E.
nápad- zajímavý, pozitivně hodnotím i to, jak volíš slova, aby se rýmovala, ale rytmus ti tam někde dost hapruje...aby to bylo hezky plynule čitelné, měla by sis zvolit jeden rytmus a ten dodržovat, a ještě drobnost- mám pocit, že správně se píše "Třímat" - "dřímat" znamená "spát" a to jsi říct asi nechtěla...
29.11.2008 12:43:00 | Magna
A jéje, tak to je pro spisovatele přímo tragédie. Soucítím s tebou. :( Tak snad budeš brzy v pořádku, budu ti držet pěsti.
28.11.2008 18:06:00 | Charibeja
Ale kdepak inspirace, múzy ¨při mě zatím stojí a doufám, že nezanevřou. Vysvětlila jsem to ve svém "profilu", kdybych náhodou měla stálé čtenáře:
...Jen mi "milovaný" osud zasadil další podpásovku - Syndrom karpálního tunelu (můžete vyhledat na netu). Je to taková sviňárna zapříčiňující nesnesitelnou bolest rukou - zvláště při psaní. 12. 12. jdu se svou "psací" rukou na operaci,...
27.11.2008 20:24:00 | E.