Pomsta...

Pomsta...

Anotace: není sladká, jen hořká.

Tolik já tě nenávidím,
co jsem ti jen udělal?
Raděj ať tě nevidím,
všechno jsem tak podělal.

V mých očích jsi špína,
jsi ubohá svině,
co každého svírá,
my nerozejdem se smírně.

Kdo tě o to žádal?
Darovat mi naději.
Já vše do tebe vkládal,
a teď co mi zbylo?
Nic....

Něco přece jen,
zbyla mi nenávist.
Ta drží se jak hlen.

vyvraždit ti rodinu,
zapálit jejich těla,
v tu osudnou hodinu,
jistě již budeš bdělá.

Ať trpíš jako já,
pocítíš stejnou bolest,
a tvá duše bude má.

Užírat tě pohledem,
zpod přivřených víček,
namazat ti cestu medem,
plnou nástrah a kliček.

Za bouře tě mučit,
utýrat tvou mysl,
já budu tě učit,
jako svou vlastní krysu.

Nedojdeš již pokoje,
pokud nebudu chtít,
v komnatě bez závoje,
tam můžeš tiše klít.

Já že jsem zrůda?
Podívej se na sebe,
jsi obyčejná děvka,
co hrabe jen pro sebe.

.....
..
Tak přivři oči,
a usměj se trochu,
ten smutný den končí,
je to pryč, hochu.
Autor Hasa, 03.12.2008
Přečteno 660x
Tipy 3
Poslední tipující: Santinan Black, Nessy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to zajímavý, akorát takovýn dost syrově napsnaý.. Mám radši takový to mazání medu kolem huby, jak sis mohl(a) všimnout v mých bsáních.. Ale jinak námět je dobrej.. :)

08.12.2008 18:02:00 | Santinan Black

líbí

s tim vyvražděnim rodiny mě fakt zamrazilo...nevim jestli to brát vážně..snad ne..

03.12.2008 19:21:00 | Gabriel - Sinóda

líbí

Z tebe bude terorista hyenko... :-D ale inak drsnééé

03.12.2008 19:16:00 | Nessy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel