Převozník
Anotace: ...upozorňuju, že dávám přednost obsahu před formou, no podle toho to i vypadá :o)
Nejím, nespím
já stále bdím
Nemám srdce ani cit
Nic mě nemůže oslepit
Můj úkol je prostý
Plavit se člunem
a své hosty
odvezu na něm
Kam? Na druhou stranu
Na jedné život
Na druhé smrt
Žiji mezi dvěma světy
A kdože jsem? Převozník
Přečteno 509x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, 6thSun, strašidýlko-střapatý, E., Charibeja, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)