upír a já
Anotace: http://cz.youtube.com/watch?v=Js90mUWI4J8
Jdu temnou uličkou úplně sama,
ty píšeš mi sms, že zvoní mi hrana.
Krátký úsměv, tohle není snění,
náhle se objevíš, muži ze zapomnění.
Věděla jsem o něm, ale to bylo vše,
přiblížil se, bylo jasné, že je zle.
Skočil mi po krku, můj nůž byl rychlejší,
od toho dne je můj svět asi krásnější.
Teď plením ty, co touží po rudém moku,
však aji já ho potřebuju občas trochu.
Schopnosti upíra a k tomu lidské žití,
občas to je fajn, někdy se mi to štítí.
Přečteno 665x
Tipy 28
Poslední tipující: ir.is, Haniéčka, Ali.King, Sýkorka07, Vlk v rouše, kikis, Lilly Lightová, Kristýnka15, light.angel, Ped111ro, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)