Anotace: jež chybí mu rám...
napsané dost surrealisticky..je to zvláštní báseň..četla jsem ji asi 3x..a snažila se jí správně podchytit!!
23.09.2005 11:11:00 | šuměnka
Kluci, napište nám nějakou veselejší...čeká nás podzim...depky se dostaví...ať máme nějakou do zásoby...
23.09.2005 06:44:00 | Hančí
Já měl taky kdysi obraz, který mě strašil. Asi ho maloval nějaký zlý člověk a ta energie v něj vložená měla záporný náboj. Zajímavý námět a hezká básnička :-)
Ono vůbec o obrazech se dobře píše, vzpomeňme Wildeho Obraz Doriana Graye
22.09.2005 18:53:00 | Mr.George