Poslední nádech
Anotace: Báseň napsaná k online hře BiteFight :)
Pohleď smrti do očí, jenž nedá ti teď spát,
strach tě nepustí a denně se budeš bát.
Noci teď temné budou, nikam se neschováš,
ja půjdu všude stebou,mě jen tak nezdoláš.
Budu tvým stínem, ať už chceš nebo ne,
budu v tvé noze klínem a ty utéct ne a ne.
Rozešli upirům zprávu, protože tvůj život teď v ruce držím já,
drůhým pro výstrahu,krásny pohled, jak tvé srdce umírá.
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bloodmoon
Komentáře (0)