Anotace: Toto dílko nemá žádnou formu, verše občas nepasují a tak dále. Všechno vím, netřeba znova připomínati v komentářích. Přesto si myslím, že si jedna z mých prvních věcí, zaslouží zde...hníti. (zařazení mohlo být do sekce "srandovní" ale zvolila jsem toto).
Donutila mě usmát se i s únavou ve třičtvrtě na jednu v noci, tzn dávám ST, neb se mi vážně líbí :)
20.03.2013 00:43:18 | Lioness
Některá místa mi vyloudila úsměv na tváři, celkově se mi to moc líbí. Výborné:)
30.01.2009 13:46:00 | WiXXie
Ani mně to nepřijde k pousmání, nic méně bráno jako kompliment - je to hustota!
26.01.2009 19:30:00 | Lachailla
Od jisté doby mi smrt nepřijde k pousmání. Já sám bych asi něco takového nikdy nenapsal, nicméně oceňuji tento nápad a věřím, že u hodně lidí má tato tématika úspěch - viz popularita básní pana Krchovského. Tím však neříkám, že je to špatný básník!
09.01.2009 15:03:00 | Ctěný pán