Kokosoví koně
...a jelení hlava nad postelí
uslyší ti, co neslyšeli,
uzří i ti, co neviděli,
že milí páni - jsme v pr*eli.
noc dosáhla kmetského věku
a slunce stahuje z nás deku.
dnes to však bolí, cévy se úží,
snad z nás ten puchýř netahá kůži.
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: septemberSax, kikis, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)